Böyle kampanya görülmedi! Bunu yapana 300 bin TL ödül vereceklerini duyurdu

Şirket, başlattığı 30 günlük Dijital Detoks Programı kapsamında, katılımcılardan bir ay boyunca telefonlarını kullanmamalarını istiyor. Bu şartı yerine getiren 10 kişiye, her biri 10 bin dolar (yaklaşık 302 bin TL) ödül verilecek.

Şirket bu kampanyayla, insanların teknoloji bağımlılığından kurtularak, fiziksel dünya hakkında farkındalık kazanmalarını sağlamayı amaçlıyor.

Şirketin halkla ilişkiler ve dijital strateji direktörü Kristina Drociak, “Markamız, gereksiz şeylerden sıyrılmayı baz alıyor” diyor. “Daha az dijital dikkat dağıtıcının, daha tatmin edici bir yaşam sağlayabileceğine inanıyoruz. Bu programın amacı, insanlara dijitalden arınmanın faydalarını göstermek.”

KATILIM ŞARTLARI

Programa katılmak isteyen adayların, dijital detokstan neden faydalanmak istediklerini ve bunun Siggi’nin marka felsefesiyle nasıl uyum sağladığını açıklayan 100 ila 500 kelime arasında değişen bir makale yazmaları gerekiyor.

Makaleler, 15 Ocak 2024 tarihine kadar şirketin web sitesi üzerinden gönderilebilir.

Şubat ayının ilk haftasında açıklanacak olan on talihlinin her biri, 10 bin dolar ödülün yanı sıra, üç aylık yoğurt istihkakı kazanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir